Vanhan Käpylän VPK
Helsinki - Metsälä

Mukaan toimintaan?

Hälytysosasto:

Etsimme hälytysosastoomme tavallisia auttamishaluisia 17 vuotta täyttäneitä henkilöitä

Hyödyllisen harrastuksen aloitus on helppoa, eikä aloituskuluja ole, toiminnassa tarvittavat varusteet saat käyttöösi palokunnaltamme. 

Saat pelastusalan ammattilaisten antamaa koulutusta palo- ja pelastustehtäviin ja näitä taitoja ylläpitävän säännöllisen harjoittelun. Todellisiin tarpeisiin tähtäävän toiminnan normaaliolojen hätätilanteisiin ja yhteiskunnallisiin häiriö ja poikkeusoloihin. Rennossa ja reilussa porukassa mukavaa yhdessäoloa ja hyödyllistä koulutusta palo- ja pelastustoimen saralta. Saat samalla mahdollisuuden auttaa lähimmäisiä ja yhteiskuntaa.

Harjoituksien sivussa kuntokin paranee, tulee ulkoiltua sekä saatua ajatukset irti arjesta.
Huippukuntoa kuntoa ei siis tarvita aloittaakseen: normaali fyysinen ja henkinen kunto riittää. Älä ajattele, että kuntosi ei riitä toimintaamme, vaan tule paikan päälle ja aloita hyvä harrastus,tule mukaan ja tuo oma mausteesi toimintaamme!
Hälytysosasto harjoittelee tiistai iltaisin klo 18:00 alkaen

Nuoriso-osasto:

10-16 vuotiaille, harjoituksissa opitaan monipuolisesti turvallisuuteen liittyviä taitoja, rentoa yhdessäoloa unohtamatta.

Viikkoharjoituksissa on vaihteleva ohjelma, muun muassa:
 sovelletut harjoitukset, pelit ja leikit· turvallisuusviestintä · viestiliikenne · köysikoulutus · ensiapu · savusukellus · suihkuputken käyttö · perusselvitys ·

Kesäisin osallistutaan leirille muiden VPK:den kanssa. 17-vuotiaana on jo mahdollista osallistua hälytysosaston harjoituksiin ja myöhemmin hälytyksiin.

Harjoituksissa tarvittavat omat varusteet: Verryttelyasu, kumisaappaat, villasukat ja lenkkitossut. Näitä tarvitaan kelistä riippumatta. Muut varusteet saat palokunnalta.
Harrastus on ilmainen (leirimaksut erikseen).

Nuoriso-osaston viikkoharjoitukset ovat keskiviikkoiltaisin,kello 17:30-19.

Tukiosasto:
Kiinnostaako tekniikka, mutta ei ole mahdollista osallistua hälytys-osaston toimintaan?
Tukiosasto ylläpitää asemaa ja kalustoa,kehittelee uutta ja korjaa vanhaa,osallistuu varainhankintaan ja kaikkea muuta.
Tukiosasto tekee VPK -harrastuksesta todellisen koko perheen harrastuksen ja madaltaa kynnystä lähteä mukaan VPK:n toimintaan. Joukkoomme voi liittyä kuka tahansa täysi-ikäinen ilman hälytysvelvoitetta.

Tukiosasto kokoontuu torstaisin klo 18:00

Kaikki osastomme toimivat uudella nykyaikaisella paloasemallamme ja kelpo kalustolla.

     Hälyosaston esite              Nuoriso-osaston esite

Haluatko mukaan toimintaan? Lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.!

Uutiset

 

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Hyvää alakanutta uutta vuotta 2020 ja parempaa vuosikymmentä!

 

Aloitamme treenit taas 7.1.2020 klo 18.00! Tule mukaan toimintaan!

 

 

 
-->