Vanhan Käpylän VPK
Helsinki - Metsälä

Henkilöstö

ToimihenkilötHallituksen puheenjohtaja

Ari Nummi
Kunnossapidon ammattihenkilö. Palokuntatoimintaa vuodesta 1993. Ari on aina paikalla, kun tarvitaan. Toiminnan kulmakiviä, oli kysymys sitten harjoituksista, talkoista, saunaillasta tai hälytyksistä. Pelottava rakentelija, jonka kehitelmistä olemme saaneet nauttia jo vuosia. Erityisesti pitää mainita paloletkun kelauslaite, joka muistuttaa ulkonäöltään dinosauruksen ja polkupyörän risteytystä, mutta on uskollisesti kelannut letkumme lähes vuosikymmenen ajan.


 

Palokunnan päällikkö

Jyri Kukkola

Jyri on kova kuntoinen ja innokas urheilija. Jyri johtaa palokuntaa omalla vahvalla esimerkillään niin letkunvarressa, kyykyissä kuin keittiössäkin. Kävelevänä tietopankkina ja oikaisemisia treeneissä vihaavana tunnettu Jyri käy laajasti läpi pelastustoimen aihealueita työturvallisuuskärki edellä. Jyrin mottona on: "Jos hommat halutaan tehdä sinnepäin jätetään se ennemin sitten tekemättä". Aina valmis ottamaan haasteen vastaan pyöräilyssä tai salilla...

Palokunnan varapäällikkö

Jari Suokas
Autonasentaja. Palokuntatoimintaa vuodesta 1988. Armoitettu tekniikan taitaja, käsissä on korjautunut niin Fargo kuin moottoriruiskut nykykalustosta puhumattakaan. Maaginen kosketus edesmenneeseen Esa-20 moottoriruiskuun, joka totteli häntä kuin luonnollisena kehon jatkeena. Palokunnan virallistettu inkvisiittori, liikuntavastaavana toimenkuvaan kuuluu lihaskuntotestien täytäntöönpano ja muu kuntoiluun liittyvä.


 

 


Hälytysosaston päällikkö

Juho Lehtimäki
Hetken muualle Suomeen kohdentuneen retken jälkeen pääkaupunkiseudulle palannut, vahvasti palokuntaverta suonissaan kuljettava, Juho on palokunnan armoitettu kädentaituri. Puusta ja välillä raudastakin syntyy mitä tahansa! Pedantti, sähäkkä ja suorapuheinen Juho liidaa treenejä ja osastoa palavalla innolla ja suurella sydämellä sekä reilulla otteella, mottonaan: "Sen on MENTÄVÄ!" Työturvallisuutta unohtamatta! Jos joku haluaa vaelluskaverin tai lähteä metsään yöpymään ilman hifistelyjä, kuten telttaa, Juho on aina valmis niihinkin talkoisiin!

Tukiosaston päällikkö

Dick Hallbäck
Insinööri (AMK). Palokunnan toiminnassa vuodesta 1988. Toiminut Palokunnan päällikkönä vuoteen 2012 asti. Palokunnan "uudelle tulemiselle" hän on luonut vankan perustan omaa vaivaansa säästämättä, toimi myös rakennushankkeessa kantavana voimana ja tästä oivana osoituksena on uusi paloasemamme. Motivaatio parannella ja muokata uudelleen palokalustoa on tuonut käyttökelpoisiakin kalustoratkaisuja käyttöömme.
Vastuuhenkilöt kaudelle 2019

Palokunnan päällikkö Jyri Kukkola

Palokunnan varapäällikkö Jari Suokas

Hälytysosaston päällikkö ja koulutusvastaava Juho Lehtimäki

Tukiosaston päällikkö Dick Hallbäck

Hallituksen puheenjohtaja Ari Nummi

Hallituksen varapuheenjohtaja Alarik Rautiala

Sihteeri Markku Honkala

Rahastonhoitaja Riikka Dahlman

Liikuntavastaava Jyri Kukkola

Tiedotus ja viestintä Marko Lilja

Uutiset

 

Syyskausi on polkaistu käyntiin!

Kuten keväälläkin, hälytysosastomme on nyt aloittanut syyskauden harjoituksensa. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Harjoitusajankohta on tuttu ja turvallinen: Tiistai-ilta klo 18.00.

Tule vähän aikaisemmin paikalle, tutustutaan ja juodaan kahvit!

 

 

 
-->