Vanhan Käpylän VPK
Helsinki - Metsälä

Henkilöstö

ToimihenkilötHallituksen puheenjohtaja

Alarik Rautiala


 

Palokunnan päällikkö

Jyri Kukkola

Jyri on kova kuntoinen ja innokas urheilija. Jyri johtaa palokuntaa omalla vahvalla esimerkillään niin letkunvarressa, kyykyissä kuin keittiössäkin. Kävelevänä tietopankkina ja oikaisemisia treeneissä vihaavana tunnettu Jyri käy laajasti läpi pelastustoimen aihealueita työturvallisuuskärki edellä. Jyrin mottona on: "Jos hommat halutaan tehdä sinnepäin jätetään se ennemin sitten tekemättä". Aina valmis ottamaan haasteen vastaan pyöräilyssä tai salilla...

Palokunnan varapäällikkö

Jari Suokas
Autonasentaja. Palokuntatoimintaa vuodesta 1988. Armoitettu tekniikan taitaja, käsissä on korjautunut niin Fargo kuin moottoriruiskut nykykalustosta puhumattakaan. Maaginen kosketus edesmenneeseen Esa-20 moottoriruiskuun, joka totteli häntä kuin luonnollisena kehon jatkeena. Palokunnan virallistettu inkvisiittori, liikuntavastaavana toimenkuvaan kuuluu lihaskuntotestien täytäntöönpano ja muu kuntoiluun liittyvä.


 

 


Hälytysosaston päällikkö

Juho Lehtimäki
Hetken muualle Suomeen kohdentuneen retken jälkeen pääkaupunkiseudulle palannut, vahvasti palokuntaverta suonissaan kuljettava, Juho on palokunnan armoitettu kädentaituri. Puusta ja välillä raudastakin syntyy mitä tahansa! Pedantti, sähäkkä ja suorapuheinen Juho liidaa treenejä ja osastoa palavalla innolla ja suurella sydämellä sekä reilulla otteella, mottonaan: "Sen on MENTÄVÄ!" Työturvallisuutta unohtamatta! Jos joku haluaa vaelluskaverin tai lähteä metsään yöpymään ilman hifistelyjä, kuten telttaa, Juho on aina valmis niihinkin talkoisiin!

Tukiosaston päällikkö

Dick Hallbäck
Insinööri (AMK). Palokunnan toiminnassa vuodesta 1988. Toiminut Palokunnan päällikkönä vuoteen 2012 asti. Palokunnan "uudelle tulemiselle" hän on luonut vankan perustan omaa vaivaansa säästämättä, toimi myös rakennushankkeessa kantavana voimana ja tästä oivana osoituksena on uusi paloasemamme. Motivaatio parannella ja muokata uudelleen palokalustoa on tuonut käyttökelpoisiakin kalustoratkaisuja käyttöömme.
Vastuuhenkilöt kaudelle 2020

Palokunnan päällikkö Jyri Kukkola

Palokunnan varapäällikkö Jari Suokas

Hälytysosaston päällikkö ja koulutusvastaava Juho Lehtimäki

Tukiosaston päällikkö Dick Hallbäck

Hallituksen puheenjohtaja Alarik Rautiala

Hallituksen varapuheenjohtaja

Sihteeri Markku Honkala

Rahastonhoitaja Riikka Dahlman

Liikuntavastaava Jyri Kukkola

Tiedotus ja viestintä Marko Lilja

Uutiset

 

Hyvää Uutta Vuotta 2020!

Hyvää alakanutta uutta vuotta 2020 ja parempaa vuosikymmentä!

 

Aloitamme treenit taas 7.1.2020 klo 18.00! Tule mukaan toimintaan!

 

 

 
-->