Mukaan toimintaan

Mitä etsimme...?

Etsimme hälytysosastoomme tavallisia auttamishaluisia henkilöitä ikähaarukasta 17-55 v. Maratoonarin kuntoa ei tarvita: normaali fyysinen ja henkinen kunto riittää. Älä ajattele, että kuntosi ei riitä toimintaamme, vaan tule paikan päälle ja aloita hyvä harrastus! Vauhtia ja vaaratilanteita on turha odottaa, sooloilijoille ja ”rambo-tyypeille” toimintamme ei sovi. Myös muuhun kuin hälytystoimintaan tarvitaan lisää henkilöitä.

Mitä tarjoamme?

Hyödyllisen harrastuksen, jonka aloitus on helppoa.  Ei aloituskuluja. Toiminnassa tarvittavan sammutusasun saat käyttöösi palokunnaltamme. Toimimme uudella nykyaikaisella paloasemalla ja kelpo kalustolla. Saat pelastusalan ammattilaisten antaman pelastus- ja sammutuskoulutuksen. Edellä mainittujen taitojen ylläpitävän säännöllisen harjoittelun. Todellisiin tarpeisiin tähtäävän toiminnan, normaaliolojen hätätilanteisiin ja yhteiskunnallisiin poikkeusoloihin. Rennon ja reilun porukan. Mukavaa yhdessäoloa ja hyödyllistä koulutusta palo- ja pelastustoimen saralta. Harjoituksien sivussa kuntokin paranee, tulee ulkoiltua sekä saatua ajatukset irti arjesta. Saat mahdollisuuden auttaa lähimmäistä, ja ottaa heistä vastuuta. Eivätkä tarjoukset tähän lopu, tule mukaan ja tuo oma mausteesi toimintaamme!

Kiinnostuitko?

Jätä tietosi alla olevaan lomakkeeseen, paina ”Lähetä”-painiketta ja olemme sinuun yhteydessä lähiaikoina. Voit myös saapua mikä tahansa tiistai kello 18.00 harjoituksiimme ja aloittaa palokuntaan tutustumisen tällä tavoin.

Ota yhteyttä